Vårt team

Adelle Kelleher

Adelle Kelleher

Hej! Mitt namn är Adelle och jag är en certifierad coach för dejting och relationer i den moderna världen, samt grundare av Coaching Hearts Consulting. 💖 Genom åren av att vara en professionell matchmaker, personlig dejtingupplevelse, och att ha främjat otaliga långsiktiga relationer och äktenskap, har jag utvecklat ett unikt personligt och ärligt tillvägagångssätt för att hitta kärlek.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta din sanna kärlek, med utgångspunkt i din individualitet och unika behov. 💫 Jag tror att alla förtjänar lyckliga och hållbara relationer, och jag är redo att dela med mig av min erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att nå detta mål.

Anslut dig till mig i denna spännande resa för att söka kärlek, där vi tillsammans kommer att utforska möjligheterna och hitta vägar till din egen lyckliga historia. 🌟

All Posts
Julia Malakiman

Julia Malakiman

Hej där! Jag är Julia Malakiman och jag är här för att erbjuda dig chansen att ta kontroll över din öde! 💫 Självstöd är hörnstenen i personlig tillväxt och självförtroende. 🌿💖 Ge dig ut på en spännande resa mot självupptäckt och inre harmoni med mig!

Min mission är att inspirera dig till medveten utveckling och stärka din inre värld. Var redo att upptäcka nya horisonter av självförståelse, utveckla emotionell motståndskraft och lära dig odla lyckliga, hälsosamma relationer.

Låt oss gå samman för att samla den styrka som behövs för att övervinna livets utmaningar och nå dina önskade mål. Förbered dig för en stimulerande resa mot att bli den bästa versionen av dig själv! ✨

All Posts
Rulla till toppen