Etik på företaget

Datingtjänsten dejta-svenska.com strävar efter att följa höga etiska standarder i alla aspekter av sin verksamhet. Vi respekterar våra användares rättigheter och integritet och följer följande principer:

1. Sekretess och säkerhet:

Vi uppskattar förtroendet från våra användare och säkerställer fullständig konfidentialitet för de uppgifter de delar med oss. Vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda personuppgifter, inklusive IP-adresser, som samlas in på vår webbplats.

2. Ärlighet och transparens:

Vi strävar efter ärliga och transparenta relationer med våra användare och tillhandahåller så objektiva recensioner och rankingar av olika datingsidor som möjligt. Vi är också öppna för feedback och redo att svara på alla frågor om våra metoder och arbetsprinciper.

3. Expertis och trovärdighet:

Vi uppskattar våra användares förtroende och strävar efter att endast tillhandahålla dem högkvalitativ och trovärdig information. Våra recensioner och rankingar utarbetas av erfarna experter med djup kunskap om dejting och internetresurser.

4. Respekt för samhället:

Vi stöder öppen och vänlig utbyte av åsikter på vår webbplats, men vi tar strikt avstånd från alla former av oacceptabelt beteende, inklusive kränkande, diskriminerande och hatiskt språk.

Vi är stolta över att skapa en säker och respektfull online-miljö för våra användare och förbinder oss att följa etiska standarder i alla aspekter av vår verksamhet.

Rulla till toppen