BDSM-klubbar och samhällen i Stockholm

Stockholm är känt för sin öppenhet och mångfald, och detta gäller även BDSM-samhället. I det här inlägget ska vi utforska populära platser och evenemang kopplade till BDSM, genomföra intervjuer med deltagare och grundare av klubbar, samt diskutera säkerhetsregler och etikett.

Populära platser och evenemang

Dekadance

Beskrivning: En av de mest kända BDSM-klubbarna i Stockholm, som erbjuder en mängd olika fester och evenemang för alla erfarenhetsnivåer. Klubben har rykte om sig att vara en plats där man kan fritt uttrycka sina önskningar och fantasier.

Funktioner: Temafester, specialiserade zoner för olika praktiker, professionella mästare. Det hålls ofta workshops om olika aspekter av BDSM, inklusive bondage, disciplin och fetisch.

Adress: Söder Mälarstrand 81, 118 25 Stockholm

Priser: Inträdesavgifter varierar från 150 till 300 SEK. Medlemskap i klubben kan ge ytterligare förmåner och rabatter på evenemang.

Öppettider: Främst på helger, från 22:00 till 05:00. Det rekommenderas att kolla klubbens officiella hemsida för schema.

Club Side

Beskrivning: En exklusiv klubb för anhängare av BDSM, som erbjuder privata fester och workshops. Klubben är inriktad på att skapa en säker och konfidentiell miljö för sina medlemmar.

Funktioner: Stängda evenemang för klubbens medlemmar, höga säkerhetsstandarder och sekretess, professionella mästare. Klubben anordnar regelbundna fester och temaevenemang för att främja gemenskapen.

Adress: Adress tillhandahålls endast till klubbens medlemmar för att säkerställa deltagarnas integritet och säkerhet.

Priser: Inträdesavgifter varierar från 200 till 400 SEK, medlemskap kan krävas. Medlemskap ger tillgång till privata evenemang och specialiserade workshops.

Öppettider: En gång i månaden, från 21:00 till 04:00. Schemat för evenemang finns tillgängligt för medlemmar på deras webbplats.

Manifest

Beskrivning: En klubb som specialiserar sig på evenemang för fetisch- och BDSM-entusiaster, med fokus på deltagarnas säkerhet och komfort. Klubben erbjuder ett brett utbud av evenemang, från regelbundna fester till temaworkshops.

Funktioner: Temafester, specialiserade zoner, regelbundna workshops och seminarier. Klubbens lokaler är utrustade för olika praktiker, inklusive bondage, flogging och rollspel.

Adress: Västberga allé 60, 126 30 Stockholm

Priser: Inträdesavgifter varierar från 100 till 250 SEK. Klubben erbjuder flexibla medlemsvillkor som inkluderar rabatter och prioriterat deltagande i evenemang.

Öppettider: På helger, från 22:00 till 06:00. För aktuell information om evenemang rekommenderas att följa klubbens uppdateringar på deras webbplats.

Intervjuer med deltagare och grundare av klubbar

Vi har genomfört intervjuer med några av deltagarna och grundarna av dessa klubbar för att bättre förstå deras erfarenheter och filosofi.

Intervju med Anna, deltagare i Dekadance: “Dekadance är en plats där jag kan vara mig själv. Det är alltid en vänlig atmosfär här och jag känner mig trygg. Evenemangen är varierade och varje gång kan man prova något nytt.”

Intervju med Karl, grundare av Club Sade: “Club Sade skapades för att erbjuda en säker och konfidentiell plats för dem som är intresserade av BDSM. Vi är stolta över våra höga säkerhetsstandarder och professionalismen hos våra mästare.”

 

Säkerhetsregler och etikett

Intervju med Emma, deltagare i Manifest: “Manifest är en klubb som verkligen bryr sig om sina deltagare. Här kan man hitta många intressanta evenemang och workshops. Atmosfären är alltid vänlig och stödjande.”

Samtycke: Det är viktigt att alla deltagare ger sitt samtycke till alla handlingar. Detta är grunden för alla BDSM-praktiker.

Säkerhetsord: Sätt upp ett säkerhetsord eller en signal som kan användas för att omedelbart avbryta handlingen.

Gränser: Respektera varje deltagares gränser och begränsningar.

Kommunikation: Diskutera öppet dina förväntningar, önskningar och farhågor före och efter sessionerna.

Utrustning: Se till att alla använda föremål och utrustning är rena och i gott skick.

Stöd: Ge emotionellt stöd till dina partners efter sessioner, särskilt om de har varit intensiva.

Om du vill veta mer om BDSM-klubbar och samhällen i Stockholm, rekommenderas att besöka dessa klubbar och evenemang. Glöm inte bort säkerheten och respekten för andra, så kommer din upplevelse att bli trevlig och säker.

 
Rulla till toppen